Şikayetiniz ile ilgili uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Yeni Telefon Bozuk Çıktı

UZMAN GÖRÜŞ BELİRTTİ
REEDER
REEDER

Paylaş

02.06.2023 tarihinde Reeder Kocaeli İzmit 41 Burda mağazasından P13 Blue Max Pro 2021 olarak adlandırılan telefon cihazını satın aldım. Ertesi gün şarj ederken telefon kapandı ve bir daha açılmadı. Satın aldığım mağazaya gittim, form doldurup müşteri hizmetlerine ilettiklerini ve oradan takip etmemi söylediler. 14 gün boyunca gece gündüz arayıp uğraştıktan sonra 16.06.2023 tarihinde satın aldığım mağaza yeni bir telefon cihazı vererek arızalı cihazla değiştirdi. Yeni cihazda aynı şekilde ertesi gün şarj ederken kapandı ve hala açılmıyor. Müşteri hizmetlerinin whatsapp hattına (549) 114 55 10, mail adreslerine info@reeder.com.tr ve destek@reeder.com.tr durumu yazdım ve güvenimin kalmadığını, cihazı iade etmek istediğimi yazdım. Değişim için beni arayan müşteri temsilcisini arıyorum ( 539 935 58 47 ) telefonu açmıyorlar ulaşmak mümkün değil. 27 Haziran 2023 günü mail yollayarak kargo ile servise yollamam gerektiğini belirttiler. 02 Temmuz 2023 günü satın aldığım mağazaya gittim iade talep ettim. Tüketici heyetine başvurmamı söylediler. Yaklaşık 31 gündür yeni aldığım telefonu kullanamıyorum, değiştirdiler o da arızalı çıktı. Fimanın ürününe sahip çıkmadığı aşikardır. Telefonumun iade edilmesi için yasal yollara başvurmaktan başka çarem kalmadı. Durumun tarafınızca incelenerek mağduriyetimin giderilmesini arz ederim. Saygılarımla. Abdullah Barbaros TÖZ (532) 3353053


                                                    
                                                    Uzman10043

Telefonu henüz iade etmediyseniz öncelikle ilgili firmaya giderek iade etmek istediğinizi belirtin ve evrak karşılığı telefonu iade edin ve para iadesi isteyin. Telefonu geri almak istemedikleri durumda telefonu muhafaza edin ve yine tüketici hakem heyetine başvurarak telefonun iadesi ile paranızın geri ödenmesi talebinde bulunun.


                                                    
                                                    Uzman10043

Merhabalar. Arızalı telefonu iade ettiğiniz ancak paranızı geri alamadığınız anlaşılıyor. Makul bir süre içerisinde para iadesi yapılmaz ise e-devlet üzerinden yada bizzat en yakın kaymakamlığa giderek tüketici hakem heyetine başvuru yaparak paranızın iadesini isteyebilirsiniz. İyi günler dilerim.

 1  
cevap

Profesyonel Destek Al

Bu şikayetle ilgili, uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Şikayetlerinize çözümler üretiyoruz.
Hemen Ücretsiz Üye Olun
Whatsapp'tan Profesyonel Destek Al