Şikayetiniz ile ilgili uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Taahhüt Bittiği Halde Cayma Bedeli

UZMAN GÖRÜŞ BELİRTTİ
MİLLENİCOM
MİLLENİCOM

Paylaş

Millenicom firmasıyla 2 senelik telefon ve internet hizmeti taahhütü aldım. 2 senenin sonunda 3-4 ay daha kullanmaya devam edip internet hizmetimi değiştirdim. Bunun üzerine bizi arayıp yaklaşık 1000 lira kadar cayma bedeli çıkardılar. Biz de arayıp taahhütün bittiğini söyledik. Bize "Telefon üzerinden sizi arayıp aboneliğinizi uzattık" dediler. Biz böyle bir istekte bulunmadığımız için ödemeyeceğimizi söyledik. Bugün bizi arayıp "Sizi icraya veriyoruz ödeyin yoksa avukat parasını da ödersiniz" deyip "UYARDILAR". Bizim izleyeceğimiz yol ne olmalıdır?


                                                    Uzman10053

muhammed be y merhabalar ve geçmiş olsun. anladığım kadarıyla iki yıllık sözleşmeniz bittikten sonra herhangi bir taahhütte bulunmamışsınız. sözleşmeniz bitmiş ve taahhüdünüz yoksa iptal etme hakkınız bulunmaktadır. Görüşmeyip aboneliğinizi uzatmadığınız konusunda emin iseniz icra işlemini başlatmalarında bir sıkıntı olmaz. o durumda icra emrine yedi gün içinde itiraz edersiniz. satıcı sözleşme yaptığını kanıtlamalıdır aksi taktirde sizden hiç bir şey alamaz. dilerseniz bu durumu tüketici hakem heyetine de taşıyabilirsiniz.


                                                    
                                                    
                                                    Caner

Ayni problemi vodafone net ile yasiyorum. 2yillik sozlesmemiz bitmesinden 2 ay sonra iptal ettigimizde ogrendik ki iki yillik daha sozlesme yapmislar. İmza yok bisey yok. Telefonla da onaylamadik. 510 tl cayma bedeli istiyorlar. Ve 6mbps gibi komik bir rakam icin.

 1  
cevap

Profesyonel Destek Al

Bu şikayetle ilgili, uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Şikayetlerinize çözümler üretiyoruz.
Hemen Ücretsiz Üye Olun
Whatsapp'tan Profesyonel Destek Al