Şikayetiniz ile ilgili uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Değişim Reddi

FİRMA CEVABI BEKLENİYOR
SNEAK SUPPLY
SNEAK SUPPLY

Paylaş

Merhabalar ben Emir Ahmet 22 yaşındayım paramı biriktirdim ve indirimdeyken ayakkabı aldım ürün 2250 di ben 1750 tl ye aldım bu zamanda bu para çok büyük bir öğrenci için ürünü daha 2 hafta kullandım içinin arkası yırtıldı ve ayağımı içindeki mukavvamıdır ne denir orasını görebiliyordum kumaşın içindeki kısmı ve ayakkabıyı kenara kaldırdım derslerim olduğu için her zaman gidemiyorum yaklaşık 1 hafta sonrasına da ayakkabıyı iade etmek için değil değişim yapmak için mağzaya götürdüm faturam kutum herşeyimle birlikte bana 3 hafta içinde dönüş yapacaklarını söylediler 1 ay sonra dönüş yapıldı ve reddedildi ürün nike, nike normalde müşteri memnuniyeti için böyle bir hataya anında olumlu yanıt verirken böyle bir sorun yaşamak şuan beni çok üzdü bu durumla ilgili ne yapabilirim


                                                    
                                                    
                                                    Yönetici-11

Daha hızlı ve profesyonel destek için 0 850 777 0 300 numaralı telefonun WhatsApp hattından mesajla ulaşabilirsiniz. Mesajınızda isim, soyisim belirterek sorunu özetlemeniz halinde ek kısa sürede cevap verilecektir.


                                                    
                                                    
                                                    Uzman.Halil

Aldığınız ürün ayıplı mal kapsamındadır. "Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilir. Bu durumda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. " hükmü gereği aldığınız ürün ayıplı sayılacaktır. süresi içinde değişim hakkınızı talep etmişssiniz kabul edilmemiştir. Bu nedenle misliyle değişim talebiniz halen devam ediyorsa misliyle değişim talepli olarak, artık ben ürünü istemiyorum diyorsanız ücretinin iadesi için ilçe tüketici hakem heyetine müracaat ediniz. Talebiniz kabul edilince ürünün yenisini yada paranızı tahsil edersiniz. Öğrenci olduğunuzu belirtmişsiniz. başarılar dileriz. Bilinçi tüketici olmaya, çevrenizi bilinçlendirmeye devam etmenizi öneririz.

 1  
cevap

Profesyonel Destek Al

Bu şikayetle ilgili, uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Şikayetlerinize çözümler üretiyoruz.
Hemen Ücretsiz Üye Olun
Whatsapp'tan Profesyonel Destek Al