Şikayetiniz ile ilgili uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Azami Tamir Süresi Aşimi

UZMAN GÖRÜŞ BELİRTTİ
HOMETECH
HOMETECH

Paylaş

Referans No : 677108 Alındığı Tarih : 28.04.2021 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun ve ilgili Yönetmelik hükümleri gereğince, azami tamir süresinin veya ürünün inceleme süresinin 20 iş gününü aşmaması gerekmektedir. -Gün hesabı, teslim günü olan 28 Nisan'dan başlayacaktır, -Pazar günlerine denk gelen 2, 9, 16 ve 23 Mayıs günleri hesaplamaya dahil edilmeyecektir, -Ramazan bayramı 13, 14 ve 15 Mayıs günleri hesaplamaya dahil edilmeyecektir. -Süre, 24 Mayıs Salı günü mesai saatinde (17:00) sona erecektir. 20 İŞ GÜNÜ dün dolmasına rağmen sözlü olarak müşteri hizmetlerini aradığım zaman yardımcı olmadılar tüketici hakem heyetine başvuru yapın dediler neden bunlar süreci uzatıyor ? 20 iş gününü kapsayan süre içinde yetkili servis tarafından tarafıma ulaştırılmayan Hometech Alfa10 TM tabletimin bir üst modeliyle yani alfa 10TB ile değiştirilmesini yazılı ve sözlü olarak talep etmeme rağmen yardımcı olmadılar tablet bana yarın teslim edildi diyelim tüketici hakem heyetine başvuru yapınca tablet bende mi kalacak ?


                                                    Uzman20675

iyi günler.. Tüketici Hakem Heyetlerine yapılan başvurularda, başvuruda belirtilen ürün kullanıcıda kalıp kullanımına devam edilebilir..


                                                    Uzman20675

iyi günler.. Tüketici Hakem Heyetlerine yapılan başvurularda, başvuruda belirtilen ürün kullanıcıda kalıp kullanımına devam edilebilir..

 1  
cevap

Profesyonel Destek Al

Bu şikayetle ilgili, uzmanlarımızdan profesyonel destek alabilirsiniz.

Şikayetlerinize çözümler üretiyoruz.
Hemen Ücretsiz Üye Olun
Whatsapp'tan Profesyonel Destek Al